Racions: 20
Temps: 30 minuts
Dificultat: fácil
Ingredients: 170 g mantega pomada, 56 g sucre moscàveu (pot substituir-se per sucre blanc), 56 g sucre lustre, la ratlladura d’1 llima, el suc de mitja llima, 1/4 culleradeta de sal, 180 g farina
Ingredients glacejat: 50 g de sucre lustre tamisat, la ratlladura d’1 llima, el suc de mitja llima
Bateu bé la mantega amb els sucres (10 minuts). Incorporeu la sal, la ratlladura de llima i el suc. Aneu incorporant la farina fins que quedi una massa terrosa. Poseu la massa sobre paper film i feu un rul·lo. Deixeu en el frigorífic una hora. Talleu el rul·lo en rodanxes de 0,5 cm. Pre-escalfeu el forn a 180º i cobriu una safata amb paper de forn. Poseu les rodanxes deixant separació entre elles. Fornegeu uns 10 minuts. Transferiu les galetes a una reixeta i deixeu refredar completament abans de posar el glacejat de llima per sobre. Per fer el glacejat, barregeu bé tots els ingredients procurant que no quedin grumolls de sucre.