Ingredients
- Pa de pessic o bescuit
- 4 ous
- 125 g de sucre fi
- 1 llimona
- 150 g de farina
- 1 cullerada de llevat en pols
- mantega i farina per al motlle
- Farcit i decoració
- 75 g de sucre fi
- 1 dl d’aigua
- 2 copetes de conyac
Recepta
- Poseu dins d’un recipient els ous, el sucre i ratlladura de llimona; bateu fins a obtenir una pasta ben espessa i flonja. Incorporeu la farina, el llevat, i, sense remenar molt, tireu-ho en un motlle fondo greixat amb mantega i empolsat amb farina.
- Al forn uns 35 minuts. Un cop llest i fred, talleu en porcions. Ara posem en un cassó al foc amb 50 g de sucre i l’aigua; bulliu 5 minuts i afegiu el conyac. Amb una cullera de fusta aneu tirant aquest xarop sobre els trossos de bescuit i empolseu amb sucre.
- Cremeu lleugerament amb pala de ferro i llest.