Fes brandada de bacallà per al cap de setmana

La recepta la podeu fer amb moltes variacions

Ingredients:

400 g llom de bacallà dessalat sense pell ni espines

1 manat ceba tendra

500 ml nata líquida

5 o 6 fulls de gelatina (cua de peix)

5 alls

1 bitxo

oli d’oliva verge

oli amb all i julivert (molt picat)

 torradetes

Instruccions:

Poseu a remull el bacallà 24 hores abans (cal fer 3-4 canvis d’aigua). Lamineu els alls i piqueu les cebes fines. Poseu la gelatina en aigua freda. En una cassola, escalfeu l’oli d’oliva i afegiu l’all i el bitxo.

Quan l’all comenci a daurar-se, retireu el bitxo i afegiu la ceba. Coeu-la amb el foc baix, uns 10 minuts. A continuació, amb el foc fort, poseu el bacallà. Deixeu coure uns 10-12 minuts. Tireu la nata líquida i deixeu bullir 5 minuts. Afegiu la gelatina i aneu remenant fins que es fongui. Bateu i deixeu-ho en un plat a la nevera tota la nit.

Abans de servir, remeneu fins que quedi una pasta com el paté, i acompanyeu-lo amb torradetes i un toc d’oli d’all i julivert.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem