Fet a la Llenya de Sant Cugat fa 14 anys que ofereix pollastres cuits amb llenya d’alzina i una gran varietat de plats preparats.
Pollastres de proximitat
Els pollastres són alimentats amb blat de moro i cereals, són de la varietat groc català i tenen un pes d’1kg 400g aproximadament.
També podeu trobar altres tipus de carns cuites amb llenya com ara conill, costelles de porc, garrí, espatlleta de xai, tall rodó de vedella…
A més, verdures com ara escalivada, carxofes, albergínia, etc. i una gran varietat de plats cuinats.
Escalivada de Fet a la Llenya, rostisseria a Sant Cugat. FOTO: Cedida
Cuina tradicional i natural. Plats fets al dia
Tots els plats són cuinats de manera tradicional, com es feia abans, a foc lent i amb afecte per tal de fer arribar els sabors de sempre del receptari català, ja que la majoria no disposem de temps per cuinar.
A Fet a la Llenya tot es fa d’una manera natural, sense conservants ni colorants. No utilitzen cap additiu alimentari. Els plats són fets al dia i amb ingredients de qualitat.