Fideuà amb salsitxes, n'has provat mai?

Les salsitxes poden ser al vostre gust

Ingredients:

400 g de fideuà

200 g de costelles de porc trossejades

200 g de salsitxes fresques

1 ceba mitjana

1 gra d’all

2 cullerades de tomàquet triturat

2 cullerades d’oli d’oliva

julivert

brou d’au

sal i pebre al gust

Instruccions:

En una paella amb oli, daureu les costelles de porc i les salsitxes. Després reserveu-les. A la mateixa paella, sofregiu la ceba i l'all, picats ben fins, i després afegiu les dues cullerades de tomàquet, les salsitxes i les costelles de porc reservades. 

Reofegueu-ho tot junt durant uns minuts. Afegiu la fideuà i cobriu-ho tot amb brou, salpebreu i deixeu coure fins que la fideuà estigui al seu punt (generalment de 10 a 15 minuts). Una vegada que la pasta estigui cuita, empolseu per sobre amb julivert picat i serviu calent.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem