contingut promocionat
logo la flama de la bolera

 

 

La Flama de La Bolera, ideal per menjar a la brasa

En aquest establiment trobaràs carn a la brasa de qualitat en un ampli horari de cuina

En aquest restaurant, s’adapten als nous horaris de la societat i proposen cuina oberta per satisfer les teves necessitats culinàries en qualsevol moment del dia.

Cuina oberta al centre de Sant Cugat

D’aquesta manera, podràs esmorzar botifarra amb mongetes i dinar un entrecot a la una del migdia o a les quatre de la tarda, de dilluns a divendres. Un horari ininterromput des de les 9 del matí i fins a les 11 de la nit

Els caps de setmana i dies festius la brasa està tancada de 16:30 a 17:45, tot i que per la resta de plats la cuina sí que està oberta.

Cuina de brasa de qualitat

La brasa del restaurant La Flama de La Bolera destaca per la seva qualitat de la carn a la brasa. Carn de xai imperial o els braons de xai, l’entrecot i el filet de vedella. També la botifarra de bolets i sense, les broquetes de botifarres variades amb verduretes, el secret ibèric i les galtes de porc. A més a més, en aquest restaurant trobaràs carn de conill, pollastre i magret d’ànec i la possibilitat de gaudir d’una brasa vegetariana amb un plat d’hamburguesa vegetal o Heura amb verdures a la brasa. I també podràs tastar els plats amb salses de qualitat (salsa d’allioli feta a casa i salsa de romesco també casolana) i acompanyaments excel·lents (mongetes del ganxet, patates fregides, torrades o pa amb tomàquet.).

Reserva en aquest restaurant

Gaudeix de plats a la brasa de qualitat al restaurant La Flama de La Bolera, a la rambla del celler, 35, al centre de Sant Cugat. Un restaurant amb bon menjar i diferents ambients per a la teva comoditat. Podràs degustar els seus plats tant a l’interior com a la terrassa extensa, a qualsevol hora del dia.

Truca al telèfon 937 86 66 76 i reserva taula per delectar-te dels plats a la brasa de qualitat que ofereix aquest restaurant de Sant Cugat.

La Flama es troba ubicada a la Rambla del Celler FOTO: Bernat Millet

 
Comentaris

Destaquem