Ingredients:
Per marinar:
1 g de carn de senglar trossejada
1 ceba
1 pastanaga
1 fulla d’api
1 poma
2 fulles de llorer
1 branca de romaní
1 branca de farigola
50 g de pebre negre en gra
2 claus d’espècies
1 l de vi negre
1 copa de brandi
sal i pebre
Per a la picada:
4 alls
8 ametlles
50 g de farina
50 g de xocolata
julivert
1 copa de vi blanc
Instruccions:
Deixeu adobar a la nevera unes 48 hores. Separeu la carn de la marinada i trieu els ossos per fer un brou. Saleu i enfarineu la carn, fregiu lleument (a temperatura alta) fins que formi una petita crosta. Coleu i reserveu el líquid.
Salteu la part sòlida i torneu a posar el líquid, per deixar reduir a la meitat, a temperatura mitjana. Afegiu la carn i, tot seguit, el brou. Quan estigui mig cuit (a temperatura baixa), separeu la carn de la resta i retireu l’acompanyament.
Ajunteu-ho tot una altra vegada. Cinc minuts abans d’enllestir la cocció, afegiu la picada i rectifiqueu de sal i pebre.