El Restaurant Matilda s’apropa a l’estiu amb noves propostes de pizza, elaborades amb el forn de pedra que van incorporar a principis d’any.
Pizzes de qualitat
Amb una base pròpia, més fina i lleugera, el local ha fet un salt de qualitat en la seva oferta gastronòmica. Les pizzes s’elaboren amb ingredients de primera qualitat, com la mozzarella de Mammafiore.
Ara han incorporat la prosciutto, molt sol·licitada per les famílies amb nens petits. Una oferta de pizzes que s’adapta a la demanda, ja que és un plat que està creixent, sobretot entre el públic del cap de setmana que acudeix al restaurant, majoritàriament jove. Agraden molt la pizza tartufata, amb mozzarella fior di latte, crema tartufata i ou o la pizza caprese, amb tomàquet, mozzarella fior di latte stracciatella di burrata, cherries, ruca, pesto i orenga.

Pizza al restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: TOT
Pasta totalment italiana
La pasta, elaborada també amb productes italians, és un altre dels destacats com el ravioli de ricotta i espinacs, amb cinc salses a escollir: pesto, bolognesa, quattro formaggi, fungui i tartufata.

Pasta de qualitat al restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: TOT
Plats frescos per a l’estiu
La carta ja es prepara per als mesos de més calor i incorporarà més amanides, plats refrescants com el salmorejo i els gelats Maximum. I de postres, no et pots perdre el pastís de formatge: simplement deliciós.

Postres al restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: TOT