contingut promocionat
Matilda Logo 25 anys

 

Gaudeix de pasta i pizza 100% italiana i plats molt refrescants

Les bases de les pizzes ara estan elaborades al mateix forn de pedra del restaurant i la pasta és de Mammafiore

El Restaurant Matilda  s’apropa a l’estiu amb noves propostes de pizza, elaborades amb el forn de pedra que van incorporar a principis d’any.

Pizzes de qualitat

Amb una base pròpia, més fina i lleugera, el local ha fet un salt de qualitat en la seva oferta gastronòmica.  Les pizzes s’elaboren amb ingredients de primera qualitat, com la mozzarella de Mammafiore. 

Ara han incorporat la prosciutto, molt sol·licitada per les famílies amb nens petits. Una oferta de pizzes que s’adapta a la demanda, ja que és un plat que està creixent, sobretot entre el públic del cap de setmana que acudeix al restaurant, majoritàriament jove. Agraden molt la pizza tartufata, amb mozzarella fior di latte, crema tartufata i ou o la pizza caprese, amb tomàquet, mozzarella fior di latte stracciatella di burrata, cherries, ruca, pesto i orenga.

pasta restaurant santcugat Matilda pizza

Pizza al restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: TOT

Pasta totalment italiana

La pasta, elaborada també amb productes italians, és un altre dels destacats com el ravioli de ricotta i espinacs, amb cinc salses a escollir: pesto, bolognesa, quattro formaggi, fungui i tartufata.

Pasta de qualitat al restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: TOT

Pasta de qualitat al restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: TOT

Plats frescos per a l’estiu 

La carta ja es prepara per als mesos de més calor i incorporarà més amanides, plats refrescants com el salmorejo i  els gelats Maximum. I de postres, no et pots perdre el pastís de formatge: simplement deliciós.

Postres al restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: TOT

Postres al restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: TOT

El xurrasco del restaurant de Sant Cugat, Matilda, és un dels clàssics. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem