Elaboració
- Ratllem les cebes i en una cassola de terrissa les fregim fins que quedin ben enrossides; hi afegim els tomàquets pelats i ratllats i deixem coure uns 10 minuts.
- Netegem la sípia, la tallem a rodanxes afegint-la al sofregit; ho cobrim d’aigua i deixem coure uns 30 minuts. A continuació, afegim els rossinyols nets i escorreguts, deixem coure uns 15 minuts.
- En un morter matxuquem els alls i les ametlles torrades i vessem un got de vi blanc sec.
- Ho tirem tot a la cassola, una mica de sal i a foc lent uns 10 minuts.
Ingredients
- 1 sípia d’ 1 Kg
- ½ Kg. de rossinyols
- 2 cebes mitjanes
- 2 tomàquets petits madurs
- 5 grans d’all
- 8 ametlles torrades
- 1 got de vi blanc sec
- 1 dl d’oli
- sal
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.