Girella arrebossada, l'embotit de corder

Acompanyeu-la d'amanida amb vinagreta

Ingredients:

Un budell de xai

100 g de freixura de xai

100 g d’arròs

10 g d’all i julivert picat

60 g de cansalada

uns brins de safrà

 sal i pebre

 60 g de carn de xai picada

un ou sencer

 una fulla de llorer

Instruccions:

Bulliu la freixura del xai amb aigua, sal i llorer. Ja freda, piqueu-la a daus juntament amb la cansalada. Barregeu amb l’all, el julivert, l’arròs, uns brins de safrà, la carn de xai, un ou, sal i pebre. Farciu una tercera part del budell i cosiu amb fil i agulla. Poseu a bullir amb aigua salada 35-40 minuts mínim i aneu punxant amb una agulla.

Bullida, la girella ja es pot menjar com si fos un embotit o bé es pot fer a la romana passant-la per farina, ou batut i fregint-la en oli ben calent. Escorreu-la en paper absorbent; acompanyeu-la d’amanida amb vinagreta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem