El restaurant de Sant Cugat, Versió Original, des del mes d'abril compta amb una nova direcció de cuina encapçalada pel cuiner Joan Puigpelat, format amb els millors xefs com Martin Berasategui. Des d'aleshores, ofereix als seus comensals cuina basca tradicional amb pinxos i plats típics com les mandonguilles o les croquetes.
Cuina basca tradicional al centre de Sant Cugat
Davant del Teatre-Auditori, els cinemes, l'escola municipal de música i la biblioteca i a un minut del Monestir, trobaràs un restaurant que ofereix gastronomia de qualitat a partir de les receptes basques de tota la vida.
Kokotxas de bacallà al pil-pil, mandonguilles estofades amb patates fregides, txuleton de vaca Simmental Dry aged 30 dies, pinxos variats i una llarga llista de plats deliciosos.
Si vols gaudir d'una de les millors joies gastronòmiques de la ciutat, aprofita i participa ara en el sorteig d'un sopar per a dues persones
Pots inscriure't en aquest formulari.
Si no veus bé el formulari, entra aquí.