Has provat mai conill amb camagrocs?

Un plat senzill i fàcil de fer

Ingredients:

1 conill no gaire gran d’1 kg i mig, a quarts

Un grapat de camagrocs secs

1 copa de ratafia

1 ramat d’herbes: farigola, llorer, sajolida

oli d’oliva extra verge

aigua mineral

sal,

pebre,

Per la picada:

una galeta Maria

ametlles i avellanes torrades

all

julivert,

canyella

Instruccions: 

En una cassola a foc mitjà posarem l'oli extra verge, els trossos de conill salpebrats, fins que estiguin rossets amb el ramet d'herbes.

Afegim l'aigua d'hidratar els camagrocs amb la picada. Ho aboquem a la cassola, si veiem que falta aigua, n'afegim una mica més fins a cobrir els trossos de conill, movent una mica.

Deixem fer xup-xup. Al cap d'uns 30 minuts afegim el vas de ratafia i en els últims 10 minuts els camagrocs. * "A Catalunya el bolet és un fruit conegut, buscat, estimat; ha donat origen a una religió amb litúrgia pròpia."

Més informació
 
Comentaris

Destaquem