Ingredients:
1 conill no gaire gran d’1 kg i mig, a quarts
Un grapat de camagrocs secs
1 copa de ratafia
1 ramat d’herbes: farigola, llorer, sajolida
oli d’oliva extra verge
aigua mineral
sal,
pebre,
Per la picada:
una galeta Maria
ametlles i avellanes torrades
all
julivert,
canyella
Instruccions:
En una cassola a foc mitjà posarem l'oli extra verge, els trossos de conill salpebrats, fins que estiguin rossets amb el ramet d'herbes.
Afegim l'aigua d'hidratar els camagrocs amb la picada. Ho aboquem a la cassola, si veiem que falta aigua, n'afegim una mica més fins a cobrir els trossos de conill, movent una mica.
Deixem fer xup-xup. Al cap d'uns 30 minuts afegim el vas de ratafia i en els últims 10 minuts els camagrocs. * "A Catalunya el bolet és un fruit conegut, buscat, estimat; ha donat origen a una religió amb litúrgia pròpia."