Has provat mai la llengua de vedella estofada?

Abans de menjar-la s'ha de netejar molt bé

Llengua de vedella estofada: Tenim la llengua bullida i neta. Enrossim la llengua a la cassola, quan el color és uniforme posem la ceba i la pastanaga tallades a rodelles fines, també posem els alls pelats. Ratllem el tomàquet afegint-lo al sofregit amb el clau, ramet de farigola i el vi blanc –30 minuts de cocció. A la paella fregim els pebrots verds, pelats i trossejats. Retirem la llengua de la cassola i la tallem a rodelles, de nou s’incorpora a la salsa que haurem colat –dels pebrots i una cullerada de xocolata– 5 minuts de cocció suau. A taula, plat que és un enrenou, perquè no és massa corrent. Moltes persones fan un malfet als menuts, menja molt apreciada a prop dels escorxadors. Sempre els he menjat amb molt de gust, ara ho faré amb aquest plat de llengua!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem