Racions: 6
Preu: mitjà
Dificultat: fácil
Ingredients: 6 arengades, 3 cullerades grans d’oli, 2 llaunes petites d’anxoves en oli, 50 g de mantega, 8 branquetes de julivert, 1 cullerada petita de mostassa, sal al gust
Renteu les arengades i eixugueu-les amb un drap net. De les llaunes d’anxoves reserveu 12 filets per decorar les arengades. Amb la mà de morter tritureu les altres, esbandides del seu oli, juntament amb la mantega i 2 branquetes de julivert. Farciu les tripes de les arengades amb aquesta pasta i tanqueu-les subjectant-les amb un palet. Barregeu l’oli amb la mostassa, i, amb la meitat d’aquesta barreja, pinteu el llom de les arengades del costat que quedi a la vista.
Fiqueu-les al forn mitjà fins que quedin ben rostides (uns 10 minuts). Gireu-les amb cura i unteu l’altre costat amb la resta d’oli i mostassa. Rostiu-les bé. Decoreu-les amb les anxoves i poseu una mica de julivert.