Ingredients:
250 g de fideus del núm. 2
1 ceba
1 cullerada de pebre vermell fumat
300 g de gírgoles
2 pebrots del “piquillo”
1 dent d’all
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva verge extra
4 cullerades d’allioli de soja
1 petit got de vi blanc
500 g de brou de verdures
2 cullerades de tomàquet triturat natural
Instruccions:
Enrossiu els fideus a la paellera amb dues cullerades d’oli; reserveu. A la mateixa paellera, daureu l’all picat juntament amb la ceba picada ben petita; seguidament, afegiu els bolets nets i tallats; a foc viu, sense deixar de remenar, fins que estiguin cuits; a continuació hi reduïu el vi blanc.
Ara, hi aboqueu el tomàquet, salpebreu, un parell de voltes i afegiu els fideus; remeneu, poseu el pebre vermell fumat. Ràpidament, hi poseu el brou calent i els pebrots a tires. Rectifiqueu de sal i pebre, remeneu bé, 3 minuts a foc alt, 3 a foc baix i llest.