Ingredients:
6 taronges mitjanes
1 tassa i mitja de suc de taronja
4 cullerades al ras de fècula de blat de moro o Maizena (40 g)
1/2 tassa de sucre (100 g)
2 rovells d’ou
4 cullerades de crema de llet
1 cullerada al ras de mantega (15 g)
1 cullerada petita d’essència de vainilla
1 tassa de crema Chantillí
Instruccions:
Talleu les taronges per la meitat i extraieu-ne el suc sense danyar-les ja que seran els recipients individuals. Renteu les escorces i poseu-les sobre una safata. Poseu en una cassola el suc de taronja fred, la fècula de blat de moro i el sucre. Removeu fins que es dissolgui bé. Després poseu-lo al foc a bany Maria. Abans que bulli retireu la cassola del foc. Aboqueu els rovells, removeu ràpidament i poseu-los al foc dos minuts. Apagueu el foc i afegiu la crema de llet, la mantega i la vainilla. Barregeu bé. Quan estigui tebi estarà més espès i podreu abocar la crema dintre de les taronges. El toc final el doneu amb la crema Chantillí. Deixeu-les reposar a la nevera unes hores.