El gust per la cuina catalana tradicional i perfeccionista, la selecció de les verdures, hortalisses, fruites i carns de la millor qualitat i amb denominació d’origen i la millor experiència en la brasa fan de La Bolera un dels nostres restaurants clàssics imprescindibles.
L’objectiu és que els productes de la terra mantinguin el seu sabor i que el punt de la brasa els hi doni un toc d’exquisidesa que els faci el màxim d’atractius i saborosos.
Com a recomanacions més destacables podríem anomenar: l’amanida de pebrot amb ventresca; l’amanida amb formatge de cabra; el xató de La Bolera; l’empedrat de bacallà; les gírgoles, albergínies i carxofes a la brasa; el tronc de bacallà; o el magnífic “chuletón”. I per a endolcir-ho una mica: el catalanet (gelat de torró amb ratafia); les profiteroles de la casa (totalment artesanes); la crema catalana o els exquisits gelats casolans.
El restaurant compta amb 4 menjadors que creen un ambient càlid i acollidor, perfecte per als àpats en família, amics o per a menjars d’empresa.
Que vagi de gust!