Ingredients per a sis racions:
- 1 tassa de coco ratllat
- 1 llauna de llet condensada
- 1 cullerada gran de mantega
- 200 g de galeta Maria
- motlles de paper per posar les boletes
Procediment:
- Tritureu bé les galetes Maria fins que quedin fetes pols.
- En un bol aboqueu la llauna de llet condensada i el coco ratllat. Barregeu-ho tot molt bé.
- Una vegada teniu la barreja de coco rallat i la llet condensada poseu el pols de galetes Maria. Continueu barrejant fins que teniu una massa homogènia.
- Fiqueu la barreja en la nevera durant unes 2 o 3 hores perquè agafi consistència.
- Una vegada ja tingui la consistència apropiada heu de fer boletes amb la mà. Cadascuna d’aquestes les heu de passar pel coco ratllat i després les poseu en el motlle de paper per donar-li major presència a les vostres postres.
Preu: Asseqquible
Dificultat: Fàcil