La recepta de la setmana: Quiche de ceps i brie

Arriba la tardor. I amb ella els colors vermells i grocs als arbres, l’olor de terra mullada després de la pluja i una de les millors coses de la tardor: els bolets. La recepta d’avui és perfecta per compartir i molt fàcil de fer.

Ingredients:

1 massa brisa

1 all picat

Ceps deshidratats

250 ml de nata per cuinar

2 ous

200 g de formatge brie sense la part blanca

Julivert

Sal i pebre

Instruccions

Per començar, posem en remull els ceps durant 15 minuts.

Estenem la massa brisa en un motlle rodó.

En una paella, posem un mica d’oli, els alls i li donem unes voltes, després afegim els ceps i els cuinem.

Quan els ceps estiguin cuits, els escorrem perquè no hi quedi líquid.

A continuació, batem els ous amb la nata i quan estiguin batuts afegim els ceps.

Quan estigui tot ben barrejat, ho tirem dins la massa i ho posem al forn durant 15 minuts a uns 180 graus.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem