Masia Can Tomàs, abans coneguda com a Bodega Tomàs Can barata, comença la temporada de calçots a Sant Cugat amb un menú especial a l’alçada d’aquesta tradició. El xef i propietari, Eduard Tomàs, manté una proposta culinària excepcional amb un equip consolidat, amb la presència de Juan Maqueda, director del restaurant des dels inicis, i la recent incorporació de José Gual com a Cap de Cuina.
La nova identitat de Masia Can Tomàs
La transformació de la seva identitat i l'evolució a la direcció culinària són testimoni de la seva missió d'oferir experiències gastronòmiques memorables en un lloc on els sabors locals i de temporada són els protagonistes. Un restaurant situat en espai privilegiat entre Sant Cugat, Sabadell i Sant Quirze i molt a prop de Barcelona.
Façana del restaurant de Sant Cugat, Masia Can Tomàs. FOTO: Cedida
Temporada de calçots a Masia Can Tomàs
El menú calçotada té un preu accessible de 34,50 euros per persona i comença amb calçots o carxofes a la brasa com a entrants i segueix amb plats principals que inclouen des de la botifarra tradicional de pagès amb mongetes del ganxet fins a opcions prèmium com l’entrecot de vedella i el chuletón de vaca vella. A més a més, el restaurant s'apropa a tots els públics amb opcions veganes.
Les postres casolanes, el pa i la beguda completen l'experiència gastronòmica en un ambient que reflecteix la calidesa i tradició de la terra.
Reserva a Masia Can Tomàs
Formant part del Grup Tomàs i sota la direcció del xef Eduard Tomàs, Masia Can Tomàs és un baluard de la cuina tradicional catalana. El restaurant en promet una experiència culinària arrelada a la qualitat i l'autenticitat.