No saps que cuinar? Prova amb aquestes endívies a la planxa

Un dia vaig decidir passar-les per la planxa i des de llavors, a casa, les fem sempre així

M’encanten les endívies, però a vegades costen de digerir a la nit, així que un dia vaig decidir passar-les per la planxa i des de llavors, a casa, les fem sempre així.

Ingredients:

2 endívies

Mig tomàquet

1 cullerada d’olivada

1 all

Julivert

Oli d’oliva

Instruccions:

1. Tallem les endívies per la meitat i les posem a coure en una paella amb una mica d’oli a foc baix. 

 2. Quan estiguin cuites d’una banda, les girem i les coem de l’altra.

3. Mentre es couen les endívies, tallem el tomàquet molt petit, tallem els alls i el julivert i ho barregem amb l’oli i l’olivada en un bol.

4. Un cop estiguin cuites les endívies, les amanim amb la barreja d’olivada, tomàquet, all, julivert i oli.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem