Des de l’any 1951 la Pastisseria Sàbat elabora dolços i pastissos de forma artesanal per oferir un producte de qualitat.
Bunyols de la pastisseria Sàbat. FOTO: Cedida
Elaboració artesanal
El procés d’elaboració de cada producte és delicat i unes deu persones treballen, a l’obrador de l’avinguda Roquetes, amb les seves pròpies mans els croissants, els bunyols de Quaresma, els pastissos, les mones de Pasqua i la resta, inclosos els famosos Rosetons de Sant Cugat. Un invent de l’avi Sàbat i que només pesen els dos hereus, Jaume Sàbat pare i fill per mantenir el secret familiar.
Pastís de la pastisseria Sàbat. FOTO: Cedida
Tradició adaptada als nous gustos
Pastisseria Sàbat es basa en la tradició, però ha sabut evolucionar per adaptar-se als nous gustos de la gent. “Ara estem donant més importància als gustos naturals perquè un pastís de llimona ha de tenir gust de la fruita que porta i no ha de ser molt dolç”, explica Jaume Sàbat pare.
Croissant de la pastisseria Sàbat. FOTO: Cedida
Centrats en la qualitat
Des de fa més de 15 anys elaboren els croissants amb mantega i no llard de porc per donar-li un gust exquisit. Cada unitat es prepara amb una especial cura i atenció. Cada plec del croissant és com bressolar un nadó. En total, 6 hores per fer el croissant que podem comprar a la botiga o prendre a la cafeteria. Fer servir les millors matèries primeres i de proximitat és també clau per aconseguir un producte gairebé perfecte i, pràcticament, únic a la ciutat.