Ingredients:
500 g de pit de gall dindi i 500 g de magre de porc picats
200 g de salsitxa fresca i 100 g de bull blanc; també picats
3 grans d’alls i julivert ben picats
suc de llimona i pinyons
Sal, pebre i canyella
la molla d’un pa de fogassa de quilo
7 ous
Instruccions:
Pastem els ingredients en un bol; les carns, els embotits, i els condiments; després, el pa i els ous, a poc a poc, barrejant amb força. Amb una cullera d’uns 4 cm els anem donant forma i reservem en una safata. El brou es fa amb ossos, safrà, xerès, cúrcuma, sal i pebre. Es bull una bona estona, es deixa refredar i es cola, sense greix. Posem el brou a bullir i es tiren les pilotes, i quan torna a arrencar el bull, s’abaixa a foc mitjà. Quan pugen a la superfície, uns 25 minuts, i s’hi afegeix menta. Un plat de les mares i àvies murcianes.