contingut promocionat
Matilda Logo 25 anys

 

 

Plats per compartir la vida al Matilda

Tots els plats es cuinen amb productes de proximitat i de qualitat que l’equip de cuina prepara a les instal·lacions del restaurant

Un any després de la seva renovació, el Restaurant Matilda, a la Plana de l’Hospital, 7, a 1 minut del Monestir, inicia la temporada de tardor-hivern amb una oferta àmplia i variada on destaquen els plats tradicionals per compartir.

De l’oferta gastronòmica destaquen les cruixents croquetes l’amanida russa, les patates amb ous estrellats, els calamars, les anxoves, una varietat important d’amanides o els brioixos de ventresca o de carn... Plats pensats per fer un mos en la companyia d’amics, familiars o companys de feina.

Croquetes del restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: Cedida

Croquetes del restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: Cedida

Productes de proximitat cuinats al mateix establiment

Tots aquests plats es cuinen amb productes de proximitat i de qualitat que l’equip de cuina, liderat pel xef Enrique Vázquez Llamas, prepara a les instal·lacions del restaurant. Es fuig dels productes processats per buscar la qualitat més alta.

Calamars del restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: Cedida

Calamars del restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: Cedida

Màxima qualitat

“En tots els plats busquem la màxima qualitat possible”, remarca el xef del restaurant, qui considera que aquesta és una de les claus per oferir una experiència gastronòmica inoblidable.

Ous estrellats del restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: Cedida

Ous estrellats del restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: Cedida

Menús de grups

Tots els plats estan pensats per gaudir en grup. Sobretot, ara que ve Nadal i els dies més especials per celebrar la vida que tenim la sort de compartir amb els nostres éssers estimats.

El xurrasco del restaurant de Sant Cugat, Matilda, és un dels clàssics. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem