Pure Cuisine va néixer l’any 2012 amb un concepte basat en l’Asian Healthy Food, una mixtura de sabors orientals provinent de tres cuines mil·lenàries: Thailandia, Japó i la Xina. El resultat d’aquesta mescla de sabors amb abundància de verdures fresques, llegums, peixos i carns fan que aquest tipus de cuina sigui de les més sanes i nutritives del món i amb uns preus més que interessants.
La filosofia és el “fast casual”, que, a diferència del “fast food”, els ingredients són sans i de més qualitat, però amb preparacions ràpides i fetes al moment.
Amb 18 establiments a Espanya i 4 a França, Pure Cuisine va obrir a principis de setembre a la nostra ciutat i no deixa de créixer mantenint la perspectiva immediata d’obrir 4 locals més: 2 a Catalunya i 2 a Madrid.
Però tornant als fogons, quins són els plats imprescindibles d’aquesta cuina?
Doncs principalment, destacariem el Phad Thai com a estrella de la casa, es tracta d’una base de fideus saltejats estil tailandès que es pot combinar amb els ingredients que més us agradin: pollastre, vedella, llagostins, verdures…
Les racions de tota la carta són molt generoses, ideals per a compartir i a més amb una gran varietat per a escollir: amanides, tempures, brotxetes de carn o peix, gyozas, wok, sushi, arrossos exòtics, niangaos (tires de pastís d’arròs), udon noodles… entre d’altres, conformen una de les cartes asiàtiques més completes i nutritivament més interessants de la nostra ciutat.
Gaudiu-ne. Que vagi de gust!