El Rancho El Paso celebra 60 anys de bons menjars a Sant Cugat

El restaurant, ubicat al barri de la Floresta de Sant Cugat, ha celebrat 60 anys de bons tiberis a la ciutat, basats en la cuina catalana i de proximitat

El restaurant Rancho El Paso està de celebració. El famós restaurant ubicat a la Floresta ha bufat espelmes acompanyat de la família i els seus clients més fidels, i és que centenars de persones van assistir a la celebració de l'aniversari, el dijous 11 de juliol. Una commemoració  que va estar a l'altura de la qualitat del restaurant, ja que es va oferir una degustació de gran varietat de productes de qualitat, tant en el menjar com en el celler. No va faltar beure ni menjar per a ningú. Tot plegat, amenitzat per un cantant que va fer les delícies dels assistents amb les millors versions de la música espanyola de les últimes dècades.  

2d4618ff f456 4391 ae69 36aa198762e7

Centenars de persones van assistir a la celebració FOTO: Roman 

L'establiment va ser fundat l'any 1964 pel Gerard i la Maria i actualment són els seus dos fills, el Guillem i el Josep Maria, els encarregats d'apujar la persiana del Rancho. "El secret és l'ànim i la unió. Quan venen moments dolents s'ha d'intentar salvar-los com es pugui i gaudir dels bons. Els nostres pares van iniciar aquest negoci, i nosaltres l'hem adaptat als nous temps". 

Tot i això, avui en dia obrir un negoci té les seves complicacions. "Els principals problemes amb els quals ens trobem són els costos dels subministraments, tant de l'aigua com la llum, i també de la matèria primera que cada vegada és més costosa. Això provoca que hi hagi menys marge de benefici". 

En l'acte també hi va assistir l'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès. "És un dels millors restaurants que hi ha. No entenc perquè no té una estrella Michelin. Menges molt bé, té una carta esplèndida, bon tracte i bon preu. És un restaurant amb una àmplia trajectòria familiar i amb una clientela molt fidel. Hi ha molts santcugatencs que encara potser no l'han descobert, però els hi recomano, el tenim al costat de casa i és imprescindible anar-hi per conèixer la carta i gaudir de l'entorn".

328019c0 0edd 452c a9f2 a16c7693e0ac

El Guillem, l'alcalde, la fundadora Maria, i el Josep Maria FOTO: Roman 

 

Una mica d'història

El Rancho El Paso és un restaurant familiar fundat l'any 1964. El Gerard i la Maria van començar aquest negoci amb esforç i il·lusió per després cedir-lo als seus fills: el Guillem i el Josep Maria qui ofereixen el millor tracte als seus clients. A més, compten amb la tercera generació i totes tres cooperen per fer créixer el negoci dins  les bases tradicionals del restaurant.

Els productes

La cuina és tradicional, catalana, i mediterrània, prioritzant l'alta qualitat dels productes que manipulen i elaborem. També, compten amb una àmplia gamma de productes de proximitat i ecològics. La brasa, que es manté des que es va obrir el restaurant, és alimentada amb carbó d'alzina que li dona un toc especial als plats fent-los únics i especials. 

Els proveïdors coneixen l'exigència envers totes les matèries primeres proporcionant-així productes frescos cada dia i d'alta qualitat per abastir la cuina i poder satisfer els clients.

El Rancho El Paso va començar servint exclusivament el seu famós conill amb allioli, que actualment és l’emblema de la casa. El pas de les generacions va convertir aquell rústic restaurant en un restaurant amb una àmplia carta de proximitat, totalment equipat amb quatre sales i una acollidora terrassa climatitzada. 

7db7d9a2 6c79 41d8 9189 e1cfe01aef64

FOTO: Roman 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem