El restaurant Rancho El Paso està de celebració. El famós restaurant ubicat a la Floresta ha bufat espelmes acompanyat de la família i els seus clients més fidels, i és que centenars de persones van assistir a la celebració de l'aniversari, el dijous 11 de juliol. Una commemoració que va estar a l'altura de la qualitat del restaurant, ja que es va oferir una degustació de gran varietat de productes de qualitat, tant en el menjar com en el celler. No va faltar beure ni menjar per a ningú. Tot plegat, amenitzat per un cantant que va fer les delícies dels assistents amb les millors versions de la música espanyola de les últimes dècades.
Centenars de persones van assistir a la celebració FOTO: Roman
L'establiment va ser fundat l'any 1964 pel Gerard i la Maria i actualment són els seus dos fills, el Guillem i el Josep Maria, els encarregats d'apujar la persiana del Rancho. "El secret és l'ànim i la unió. Quan venen moments dolents s'ha d'intentar salvar-los com es pugui i gaudir dels bons. Els nostres pares van iniciar aquest negoci, i nosaltres l'hem adaptat als nous temps".
Tot i això, avui en dia obrir un negoci té les seves complicacions. "Els principals problemes amb els quals ens trobem són els costos dels subministraments, tant de l'aigua com la llum, i també de la matèria primera que cada vegada és més costosa. Això provoca que hi hagi menys marge de benefici".
En l'acte també hi va assistir l'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès. "És un dels millors restaurants que hi ha. No entenc perquè no té una estrella Michelin. Menges molt bé, té una carta esplèndida, bon tracte i bon preu. És un restaurant amb una àmplia trajectòria familiar i amb una clientela molt fidel. Hi ha molts santcugatencs que encara potser no l'han descobert, però els hi recomano, el tenim al costat de casa i és imprescindible anar-hi per conèixer la carta i gaudir de l'entorn".
El Guillem, l'alcalde, la fundadora Maria, i el Josep Maria FOTO: Roman
Una mica d'història
El Rancho El Paso és un restaurant familiar fundat l'any 1964. El Gerard i la Maria van començar aquest negoci amb esforç i il·lusió per després cedir-lo als seus fills: el Guillem i el Josep Maria qui ofereixen el millor tracte als seus clients. A més, compten amb la tercera generació i totes tres cooperen per fer créixer el negoci dins les bases tradicionals del restaurant.
Els productes
La cuina és tradicional, catalana, i mediterrània, prioritzant l'alta qualitat dels productes que manipulen i elaborem. També, compten amb una àmplia gamma de productes de proximitat i ecològics. La brasa, que es manté des que es va obrir el restaurant, és alimentada amb carbó d'alzina que li dona un toc especial als plats fent-los únics i especials.
Els proveïdors coneixen l'exigència envers totes les matèries primeres proporcionant-així productes frescos cada dia i d'alta qualitat per abastir la cuina i poder satisfer els clients.
El Rancho El Paso va començar servint exclusivament el seu famós conill amb allioli, que actualment és l’emblema de la casa. El pas de les generacions va convertir aquell rústic restaurant en un restaurant amb una àmplia carta de proximitat, totalment equipat amb quatre sales i una acollidora terrassa climatitzada.
FOTO: Roman
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.