L'hivern és sinònim de calçotades. Són una bona excusa per gaudir amb els amics o la família de carn a la brasa i de la salsa de romesco. A Sant Cugat pots menjar calçots de qualitat al restaurant braseria La Bolera, ubicat a Baixada de l'Alba, 20 (Cantonada Rambla del Celler, 43), als peus del Monestir.
La carn a la brasa és l'especialitat del restaurant braseria 'La Bolera'. FOTO: Cedidaa
Dos menús calçotada perfectes per a tu
En aquest establiment podràs degustar amb qui tu vulguis dos menús espectaculars amb calçots i carn a la brasa.
En el primer menú podràs gaudir de 12 calçots per persona, pa torrat, una safata de xai i botifarra, patates fregides i mongetes amb cansalada. Inclou també vi de la casa, aigua o gasosa, postres de la casa i cafè. Els licors i el cava a part.
En el segon menú tens disponible 6 calçots per persona, una safata de carxofes, una safata d’espàrrecs bladers a la brasa (amb salsa romesco), safata d’albergínies, pa torrat, safata de xai i botifarra, safata de mongetes amb cansalada i safata de patates fregides. Inclou també vi de la casa, aigua o gasosa, postres de la casa i cafè. Els licors i el cava a part.
Un restaurant acollidor
No només els plats són deliciosos, el restaurant també disposa d'un ambient càlid i acollidor per gaudir d'aquesta tradició catalana amb qui tu prefereixis. L'establiment crea un ambient ideal per passar una estona agradable amb els teus.
No dubtis a reservar taula i vine a La Bolera per gaudir d'una calçotada inoblidable amb carn a la brasa de qualitat a Sant Cugat.