El restaurant Sankhu ha estat el guanyador de l'edició d'enguany de la Ruta de Tapes. El seu patacón amb base cruixent de plàtan, guacamole i carn de costella de porc ha estat la proposta gastronòmica més ben valorada per la ciutadania, que durant els dies que es va dur a terme l'activitat van poder votar les seves tapes preferides. En segona posició ha quedat el Brau Restaurant i, en tercer lloc, el restaurant Bodega Tomàs. L'acte de lliurament dels diplomes s'ha celebrat aquest dimarts, 5 de novembre, a la plaça d'Octavià. Com a obsequi, els premiats podran recollir una cistella d'Ametller Origen al restaurant Dehesa.
La tapa guanyadora FOTO: TOT Sant Cugat
Més de 23.500 tapes venudes
L'edició d'enguany de la iniciativa ha comptat amb la participació rècord de 36 establiments, que han venut més de 23.500 tapes entre el 17 i el 27 d'octubre. Des del Gremi d'Hostaleria i Restauració de Sant Cugat han posat en valor les dades, sobretot "tenint en compte la climatologia adversa del darrer cap de setmana del programa". Des del gremi, a més, asseguren que aquesta edició "reafirma l'interès i el compromís de la comunitat amb aquest esdeveniment gastronòmic".
El president de l'entitat, Roger Mesegué, ha destacat la importància de continuar impulsant activitats que dinamitzin la restauració i reforcin el vincle amb la ciutat: "Ja estem treballant en noves iniciatives per l’any vinent, amb l’objectiu de continuar contribuint a la vitalitat del nostre sector i a establir vincles més forts i dinàmics amb la nostra ciutat."
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.