contingut promocionat

 

 

Sagarra

 

Sabors autèntics, naturals i amb garantia d’origen

Les Carnisseries Sagarra, des de 1960 amb gran vocació, ofereixen carns de gran qualitat a través de les seves cinc botigues

Diuen que el moviment es demostra caminant i a Carnisseries Sagarra caminen amb molt bon peu des de 1960. Tres generacions de carnissers entregats a la feina per vocació, per passió i també, perquè no dir-ho, per ètica professional. Una ètica que queda ben palesa a l’hora de demostrar que els seus productes i en especial la carn de vedella són naturals, sense additius, ni conservants, ni colorants. Concretament les seves vedelles neixen a Santander i es crien a la granja “La Bassola” de Castellterçol i s’alimenten de pinsos naturals fets per ells a la mateixa granja. A més d’aquesta especialització, tenen xais de Terol i cabrits del sud d’Espanya. També disposen d’una secció de porc, pollastre, conill i de productes de cansaladeria. Actualment Carniseries Sagarra abasteix escoles, restaurants i particulars a través de les seves cinc botigues. Carnisseries Sagarra reuneix història, tradició, màxima exigència de qualitat i una impecable honestedat dels seus productes i serveis. Per cert, també obsequien als seus clients amb les receptes de l’àvia per a preparar les millors carns. No us les perdeu. Que vagi de gust!

 
Comentaris

Destaquem