Ingredients:
30 g d’arròs
100 g d’aigua
100 g de beguda d’arròs (llet d’arròs)
2 taronges
1 branca de canyella
1 cullerada sopera de sucre
Una pell de llimona
Elaboració:
Bulliu l’arròs amb l’aigua, el sucre, la canyella i la pell de llimona durant uns 10 minuts.
Quan l’aigua s’evapori, afegiu la beguda d’arròs i deixeu coure 10 minuts més.
Deixeu refredar.
Peleu i trinxeu les taronges i disposeu-les al fons dels plats.
Poseu l’arròs amb llet al damunt i un polsim de canyella en pols.
*Beguda d’arròs: una tassa d'arròs, tres tasses d'aigua mineral, canyella, sucre integral o mel al gust. L'arròs en remull durant 6-8 hores es tritura, es cola, s'hi afegeix sucre i canyella al gust i es torna a batre per emulsionar.