Si no et senten bé els làctics, tasta aquest arròs amb llet sense llet

En aquest plat, la llet de vaca se substitueix per beguda d'arròs

Ingredients: 

30 g d’arròs

100 g d’aigua

100 g de beguda d’arròs (llet d’arròs)

2 taronges

1 branca de canyella

1 cullerada sopera de sucre

Una pell de llimona 

Elaboració: 

Bulliu l’arròs amb l’aigua, el sucre, la canyella i la pell de llimona durant uns 10 minuts. 

Quan l’aigua s’evapori, afegiu la beguda d’arròs i deixeu coure 10 minuts més. 

Deixeu refredar. 

Peleu i trinxeu les taronges i disposeu-les al fons dels plats. 

Poseu l’arròs amb llet al damunt i un polsim de canyella en pols.

*Beguda d’arròs: una tassa d'arròs, tres tasses d'aigua mineral, canyella, sucre integral o mel al gust. L'arròs en remull durant 6-8 hores es tritura, es cola, s'hi afegeix sucre i canyella al gust i es torna a batre per emulsionar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem