Fa pocs dies ha obert a la Plaça dels Rabassaires de Volpelleres (a tocar de la biblioteca) Taberna 1984, el restaurant d’Alexis Hidalgo, propietari de La Clandestina de Granollers, reconegut per les millors postres del Vallès a Joc de Cartes. “Vaig obrir el restaurant perquè fa sis anys que visc aquí i no hi havia una oferta gastronòmica per fer una tapa i un vinet“, explica Alexis.
Oferta gastronòmica de qualitat
El local ofereix plats tradicionals de qualitat amb un toc modern. Triomfen entre els clients del local, les croquetes de pollastre, amb rostit de la iaia, les braves, el torrezno, el tàrtar de tonyina amb l’ou ferrat i caviar, el rellom al foie, l’entrecot de llom baix. I les postres: flam de la casa molt cremós i una Torradeta de Santa Teresa (Torrija) espectacular. Proposen plats fora de carta com el biquini amb pernil ibèric i mozzarella, una oferta molt valorada per la seva qualitat, però sobretot pel tracte rebut.


Flam del restaurant de Sant Cugat Taberna1984. FOTO: Cedida
Un equip compromès
Un equip format per una desena de professionals apassionats treballa a la cuina per oferir un servei continu de dilluns a diumenge, i per garantir que cada plat compleixi uns estàndards de qualitat excepcionals. Tant si és de dia com de nit, els clients poden gaudir d’un dinar o sopar o fer un vermut o una cervesa amb una experiència agradable.