Ingredients:
1 cua de rap d’1 kg
750 c/c de brou de peix
100 g de farina
2 alls pelats
1 escalunya
250 g de bolets variats
50 g d’avellanes torrades i picades
1 ceba mitjana
1 copa de vi blanc
oli d’oliva
pebre
Instruccions:
Netegeu el rap, el talleu a rodanxes i el salpebreu. En una cassola el fregiu, sense enfarinar, que no quedi daurat. El retireu. Amb el mateix oli, sofregiu la ceba picada fina i els alls picats. Ho coeu tot.
Afegiu el vi blanc, el suquet de peix i el rap. Afegiu les avellanes, corregiu de sal i pebre. Passeu els bolets per la paella amb una mica d'oli, una escalunya tallada ben fina i sal.
Quan s'hagi evaporat l'aigua que fan els bolets, ho poseu a la cassola. 10 minuts i llest per servir. * "No preguntis al caçador com li ha anat si el veus tornar amb bolets".