Ingredients:
1 kg de musclos
2 grans d’all
branques de julivert
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
1/2 ceba tendra
1 tomàquet mitjà
oli d’oliva verge extra
sal i pebre negre mòlt
1 llimona
Racions: 2
Temps: 20 minuts
Dificultat: mitjana
Netegeu els musclos i poseu-los en una olla grossa amb l’all i el julivert, poseu l’olla al foc sense aigua i ben tapada. Els musclos s’obriran i deixaran anar força aigua. Sacsegeu una mica l’olla perquè tots es puguin obrir bé. Deixeu coure uns 5 minuts, deixeu-los refredar i poseu-los a la nevera amb l’aigua que han deixat anar.
Netegeu els pebrots, la ceba i el tomàquet. Ho talleu tot ben petit. Ratlleu la llimona i feu-ne suc. Amaniu la verdura picada amb el suc de llimona, oli d’oliva verge extra, una mica de sal i pebre negre. Poseu els musclos en una safata, només amb la closca on hi ha el musclo, hi tireu per sobre la vinagreta d’hortalisses.