Un plat de Setmana Santa: Macarrons de bacallà

Et portem aquesta proposta que et sorprendrà

L’àvia sempre feia aquest plat per les vacances de Setmana Santa. Deia que era perquè el Divendres Sant no es podia menjar carn. I nosaltres la mar de contents amb aquesta regla de l’àvia, perquè els macarrons de bacallà són boníssims.

Ingredients:

5 cebes grosses

600 g de bacallà esqueixat

1 pot de tomàquet triturat

1 bossa de formatge ratllat

600 g de macarrons ploma

Oli i sal

Instruccions:

Primer de tot, cal posar el bacallà en remull al matí del dia abans de fer-los i canviar l’aigua mínim dues vegades o fins que no sigui salat.

Per començar, piquem la ceba i la fregim fins que estigui rossa. A continuació, hi afegim el bacallà i li fem unes quantes voltes.

Tot seguit, afegim el tomàquet i el deixem a foc lent durant 1 hora.

Passada l’hora, bullim els macarrons. Un cop bullits, els afegim a la cassola amb el sofregit i ho remenem una mica.

 Per servir-los, hi afegim una mica d’allioli i ja estan llestos per llepar-nos els dits.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem