Vedella al cava prova aquest plat deliciós!

Podeu fer la vedella al vostre gust

Ingredients:

1,5 - 2 kg de vedella

ceba

alls

0,5 litres de cava

nata líquida

oli d’oliva

sal

pebre

llorer

Instruccions:

En primer lloc, rostiu la vedella juntament amb la ceba, l’all i el llor. Salpebreu-ho. Deixeu que es rosteixi unes dues hores tota la peça sencera. Al cap d’una hora i mitja, afegiu-hi el cava.

Quan estigui rostit, traieu els ingredients, coleu-los i tritureu-los. Quan la carn estigui freda, feu-ne talls molt fins. Afegiu la nata al suc, barregeu-ho bé i afegiu-hi els talls per sobre. Escalfeu-ho al forn.

* Com sempre, cal que trieu una bona carn de vedella, demaneu-la al vostre carnisser. Recepta de la V Mostra Gastronòmica de la cuina d’Estany.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem