Verdures amb llagostins i puré de ceba de Figueres

Una recepta per a quatre persones, de dificultat mitjana i preu mig

Ingredients: 

  • 250 g de llagostins
  • 150 g de mongeta tendra
  • 2 carabassons, 2 espàrrecs verds
  • 1 manat de tavelles de pèsols (tirabecs)
  • 2 cebes tendres
  • 2 pastanagues
  • Un parell de grans d’all
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre

Elaboració

  1. Peleu els llagostins  deixant el cap; però, traient-ne l’intestí.
  2. Escaldeu les mongetes tendres, els tirabecs i els espàrrecs amb aigua bullent durant 2 minuts.
  3. Piqueu la ceba de Figueres i coeu-la lentament amb mantega, fins que quedi ben tova.
  4. Si cal, afegiu-hi una mica d’aigua, salpebreu-ho i tritureu-ho.
  5. Talleu a tires la ceba tendra i salteu-la en una paella amb oli.
  6. Afegiu les pastanagues a làmines, les verdures escaldades, el carabassó i els llagostins. Saltejar i salpebrar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem