Ingredients:
- 250 g de llagostins
- 150 g de mongeta tendra
- 2 carabassons, 2 espàrrecs verds
- 1 manat de tavelles de pèsols (tirabecs)
- 2 cebes tendres
- 2 pastanagues
- Un parell de grans d’all
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre
Elaboració
- Peleu els llagostins deixant el cap; però, traient-ne l’intestí.
- Escaldeu les mongetes tendres, els tirabecs i els espàrrecs amb aigua bullent durant 2 minuts.
- Piqueu la ceba de Figueres i coeu-la lentament amb mantega, fins que quedi ben tova.
- Si cal, afegiu-hi una mica d’aigua, salpebreu-ho i tritureu-ho.
- Talleu a tires la ceba tendra i salteu-la en una paella amb oli.
- Afegiu les pastanagues a làmines, les verdures escaldades, el carabassó i els llagostins. Saltejar i salpebrar.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.