contingut promocionat
Matilda Logo 25 anys

 

 

Viu el teu dinar o sopar al restaurant Matilda

En aquest restaurant podràs gaudir d'una gran experiència aquest Nadal amb els teus companys de feina, amics o familiars

Amb motiu de les festes de Nadal, el restaurant Matilda de Sant Cugat presenta una oferta gastronòmica exclusiva, ideal per a celebracions d’empresa o trobades amb amics i família. Matilda ofereix quatre menús variats per gaudir d'una gastronomia de qualitat basada en ingredients frescos i en el producte proximitat en un ambient càlid i acollidor.

  Reserva, ara!

Els menús de Nadal del restaurant Matilda a Sant Cugat

El restaurant proposa el Menú Picoteig, una proposta informal i variada que inclou plats com l’amanida de ventresca de tonyina amb anxoves del Cantàbric, els ous enfadats amb gambes de vidre, les croquetes casolanes de pernil ibèric i el brioix de pulled pork amb ceba envinagrada i jalapenyos. També hi trobaràs musclos al Josper amb llima keffir i calamarsons de platja a l’andalusa, que aporten un toc fresc i deliciós per a tots els paladars.

Briox de pulled pork al restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: Cedida

Briox de pulled pork al restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: Cedida

Però, per aquells que busquen una experiència més completa, el Menú de Grups 1 inclou entrants per compartir, com ara l’amanida amb alvocat i ou dur, carxofes amb salsa romesco i ous estrellats amb pernil ibèric. Els segons ofereixen opcions exquisides a escollir, com la picanya de vedella a la brasa o el bacallà amb allioli gratinat. El punt dolç d'aquest menú i de l'anterior el posen les postres, amb opcions com el pastís de formatge i el carpaccio de pinya.

Ous estrellats del restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: Cedida

Ous estrellats del restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: Cedida

La proposta es completa amb dos menús addicionals: el Menú de Grups 2, que destaca per plats com el filet de llobarro amb patata panadera o l’entrecot de vedella a la brasa, i el Menú de Grup 3, que inclou plats com el tàrtar de salmó amb alvocat, les gambes a la planxa, el rap a la donostiarra o el filet de vedella al Josper. Tot plegat, arrodonit amb postres com el milfulls de crema i maduixes o el divertit "Mal dia a la platja".

Matilda restaurant

Matilda restaurant

Gaudeix aquest Nadal d’una experiència inoblidable amb la cuina mediterrània i les opcions variades que Matilda ha preparat especialment per a les teves celebracions.

  Reserva, ara!

El xurrasco del restaurant de Sant Cugat, Matilda, és un dels clàssics. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem