Els comuns proposen suspendre temporalment la construcció de piscines privades

La formació considera que la normativa existent requereix una revisió per regular les llicències d'obres de piscines privades en el marc dels grans canvis ambientals

En Comú Podem plantejarà al ple de juny la suspensió temporal de la tramitació de llicències d'obres de piscines privades. La formació considera que la normativa existent requereix una revisió per adaptar-la al marc dels "grans canvis ambientals i la lluita contra el canvi climàtic". Segons els comuns, cal adaptar els usos socials a un clima més àrid amb mesures com un menor consum d'aigua i en una millor regulació de les instal·lacions que es nodreixen d'aigua, entre altres. Així, el partit proposa aquesta suspensió per a un període d'un any extensible a dos mentre es dissenya el nou reglament. 

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ DELS COMUNS SOBRE LES PISCINES PRIVADES

Moció de rebuig a l'OPA hostil del BBVA

Els comuns presentaran una segona moció al ple de juny en la qual volen manifestar el seu rebuig a l'OPA hostil del BBVA al Banc Sabadell, el que consideren "una operació de concentració bancària que comportaria la pèrdua de llocs de treball, el tancament d'oficines i una menor competència en el sector". Per això, la formació insta al futur Govern de la Generalitat a demanar al Govern d'Espanya que no autoritzi aquesta operació. 

Més info: El BBVA formalitza la seva OPA hostil al Banc Sabadell

Per altra banda, també insten el Govern a treballar "per recuperar un sistema financer propi, creant una banca pública, orientada a les necessitats de la societat catalana". 

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ DELS COMUNS SOBRE L'OPA HOSTIL

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem