El govern recrimina que Vox creï inseguretat i por a la ciutadania

El grup municipal ha presentat una moció per millorar les condicions laborals de la Policia Local entre els quals proposava organitzar "patrulles de veïns armats"

Bernat Picornell (ERC Sant Cugat), tinent d'alcaldia de Seguretat, ha acusat Vox Sant Cugat de crear inseguretat i por a la ciutadania, després que el grup d'ultradreta hagi presentat una moció en la qual assenyala que el nombre d'efectius de la Policia Local "no és suficient per garantir la plena seguretat a Sant Cugat", en el ple municipal del dilluns 16 de setembre. El tinent alcalde d'ERC Sant Cugat, d'aquesta manera, ha defensat la "tasca professional i discreta de la Policia Local" i ha recriminat a Vox "d'utilitzar informació falsa sense contrastar amb el cos policial". Consulta la moció completa de Vox Sant Cugat.

El regidor de Vox, Jordi Guirado, per la seva banda, ha lamentat l'acusació del govern: "Nosaltres ens preocupem per la seguretat de Sant Cugat perquè així ens ho fa arribar la ciutadania". La moció, així, que defensava la "millora de condicions laborals de la Policia Local" demanava un "compromís de pagament puntual i regular de les hores extraordinàries dels agents, garantir unes condicions òptimes de les instal·lacions i posar en funcionament la subcomissària de Valldoreix i la nova comissaria prevista per Sant Cugat". La proposta també sol·licitava "organitzar patrulles de veïns per fer feines de vigilància amb la col·laboració dels recursos humans i materials de la nostra policia local", una proposta que ha estat rebutjada per la resta de grups municipals i que ha caigut de la moció gràcies a una esmena del PP Sant Cugat.

La moció presentada per Vox Sant Cugat, així, no ha vist llum verda, i és que només ha rebut el suport del PP Sant Cugat. Per contra, l'equip de govern, el PSC Sant Cugat, la CUP Sant Cugat i En Comú Podem han votat en contra de la moció.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem