Junts es felicita per un primer any de treball per "retornar Sant Cugat on es mereix"

El partit ha celebrat el tradicional sopar d'estiu al restaurant Masia Can Ametller per valorar l'actualitat política local i nacional, i ha comptat amb el secretari general, Jordi Turull

Junts per Sant Cugat ha celebrat el tradicional sopar d'estiu per analitzar l'actualitat política local i nacional. En una atenció prèvia als mitjans de comunicació, l'alcalde, Josep Maria Vallès, ha posat en valor el primer any de mandat i el treball de l'equip de govern. "Estem revertint aquests 4 anys que ens vam aturar una mica i estem retornant Sant Cugat on es mereix", ha dit Vallès fent referència a l'anterior mandat del tripartit d'ERC, el PSC i la CUP. 

La formació s'ha reunit al restaurant Masia Can Ametller i ha comptat amb el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, que ha posat d'exemple Sant Cugat. "Sant Cugat ha fet molt bé els deures. És un dels llocs que nosaltres posem de referència per les polítiques que s'estan fent i perquè en l'àmbit del compromís amb el país sempre respon". L'alcalde, per la seva banda, ha agraït la presència de Turull com "una mostra de reconeixement a la feina que està fent el partit". 

En aquest sentit, Vallès ha apuntat que la formació està creixent. "A les assemblees hi ha gent nova, són més participatives". 

El sopar ha comptat també amb la presència de diversos càrrecs territorials de Junts per Catalunya, els regidors i regidores de Junts per Sant Cugat, els vocals de Junts per Valldoreix i l'Executiva Local de Junts per Sant Cugat. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem