Junts per Sant Cugat ha estat el partit més votat a Valldoreix. En total, la candidatura postconvergent ha assolit 1.204 vots dels valldoreixencs i valldoreixenques, 220 vots menys que els obtinguts per CiU fa quatre anys. Una victòria que també es va viure en les eleccions a la presidència, en què Josep Puig va revalidar la seva victòria. D'aquesta manera, el partit ha obtingut tres vocalies més la presidència. Així que controlaran 4 de les 9 cadires de la Junta de Veïns, perdent la majoria absoluta que tenien des de 2011.
El segon partit més votat va ser Esquerra Republicana amb 894 vots, 450 més que en els comicis de 2015 a Valldoreix. Els republicans passen d'un a dos vocals a l'EMD. A continuació hi ha CUP (469 vots), que ha perdut més d'un centenar de vots i ha passat de dos a un vocal.
Ciutadans ha obtingut el suport de 451 veïns i manté el seu vocal a l'EMD, tot i que ha guanyat una vuitantena de vots. L'últim vocal de la Junta de Veïns de l'EMD serà pel PSC, que ha expermintat un creixement de 143 el 2015 a 412 el 2019 i tindrà presència a la Junta de Veïns anys després.
Així, la Junta de Veïns queda de la següent manera: Junts per Valldoreix (4 vocals), ERC-MES (2 vocals), CUP (1 vocal), Cs (1 vocal) i PSC (1 vocal).
Sense representació a Valldoreix
Partit Popular (246 vots), Sant Cugat en Comú (149 vots), Units per Sant Cugat (135 vots), VOX (90 vots), Podem (86 vots), Primàries (55 vots) i Proposem (20 vots) no han obtingut representació a la Junta de Veïns.
Cal recordar que el president de Valldoreix s'escull de forma directa pels veïns, mentre que les vocalies es reparteixen segons els resultats a Valldoreix dels partits que es presentaven a Sant Cugat.