Junts per Sant Cugat vol "posar fre" a la "inseguretat" que genera la "multireincidència"

Junts creu que la multireincidència està generant "alarma social" entre la ciutadania de Catalunya

Junts per Sant Cugat reivindica canvis en l'ordenament jurídic per "eliminar la impunitat de la multireincidència". Els juntaires presentaran una moció al ple municipal d'octubre per "posar fre a la inseguretat que genera la multireincidència". Per Junts, la multireincidència està provocant "alarma social" entre bona part de la ciutadania a Catalunya. És una moció que la formació porta a municipis d'arreu de Catalunya.

"Molts alcaldes del nostre país han anat denunciant un augment de la multireincidència delictiva (furts, baralles, etc.) en els seus municipis", argumenta el partit, que afegeix: "La policia ha aconseguit detenir les persones que els han comès, però que quan passaven a disposició judicial, els infractors eren deixats en llibertat i continuaven delinquint impunement un cop i un altre". Pels juntaires, aquest fet fomenta la "impunitat" i "sensació d'inseguretat"

Junts recorda que el 17 de setembre, el Congrés dels Diputats va aprovar una proposta de Junts per iniciar els tràmits per la reforma del Codi Penal i de la Llei d’Enjudiciament Criminal per "frenar la multireincidència" i on es planteja castigar amb 3 anys de presó el robatori de dispositius electrònics o "l’expulsió al seu país d’origen d’aquelles persones amb un expedient de multireincidència contrastat". La proposta de Junts a Sant Cugat insta a totes les administracions a avançar en aquest camí. 

Moció de Junts sobre multireincidència

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem