Antifrau arxiva la denúncia d'un funcionari per suposades irregularitats a Valldoreix

Antifrau ha arxivat una denúncia sobre concessió de llicències d’obres en l’àmbit de Mas Fuster sense donar compliment al planejament i a la normativa urbanística

L’Oficina Antifrau de Catalunya ha arxivat una denúncia contra l'EMD de Valldoreix que afectava tres actuacions de l'actual govern valldoreixenc de Valldoreix Plural, ERC, PSC i CUP i ha descartat qualsevol irregularitat. La denúncia provenia d'un funcionari de l'EMD de Valldoreix i assenyalava la concessió de llicències d’obres en l’àmbit de Mas Fuster sense donar compliment al planejament i a la normativa urbanística, la modificació de la relació de llocs de treball dels serveis tècnics de l’EMD i l’adjudicació del servei d’assessorament en matèria de llicències d’obres a una empresa externa. 

Ara, l'Oficina Antifrau ha arxivat la denúncia: "No s’han trobat, fins ara, fets que puguin induir a possibles irregularitats que puguin motivar l'inici d'una actuació d’investigació". A més, estipula que les presents actuacions no són recurribles en via administrativa o contenciosa. Així Antifrau no ha trobat cap mena d'incompliment en l'actuació del govern valldoreixenc en aquestes tres gestions.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem