El PP demana la construcció d'una segona residència pública a Sant Cugat

L'única residència pública que hi ha a Sant Cugat és la de Santa Rosa, que compta amb 68 places

El PP Sant Cugat presentarà una moció en el pròxim ple municipal d'octubre per construir una segona residència pública a Sant Cugat. Els populars, així, demanen que l'Ajuntament posi a disposició de la Generalitat un nou terreny, després que en els terrenys de l'avinguda de la Clota s'hagi decidit construir una residència privada amb places concertades.

Més info: Primer pas per una residència per a gent gran amb places concertades

El regidor del PP Sant Cugat, Alfredo Bergua, d'aquesta manera, ha reivindicat la necessitat de comptar amb una segona residència pública a la ciutat: "Reiterem el nostre compromís amb la construcció d'una residència pública, ja que a la ciutat hi ha un dèficit de places públiques. Creiem que és just i necessari per a la ciutat, perquè hi ha persones que no es poden permetre pagar segons quines quantitats". Actualment, l'única residència pública que hi ha a Sant Cugat és la de Santa Rosa, que compta amb 68 places.

Amb tot, la moció demana "instar a l'Ajuntament a refermar el compromís amb la necessitat de comptar amb una segona residència pública per a la gent gran i posar a disposició de la Generalitat un nou terreny perquè es procedeixi a la construcció d'una residència pública per a la gent gran".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem