El PSC defensa el Bosc de Volpelleres com la "ubicació idònia" per La Mirada

El PSC assegura que el Bosc de Volpelleres és l'opció "més viable, sensata, ràpida i positiva"

El PSC considera que el Bosc de Volpelleres és la "ubicació idònia" per construir La Mirada i demana no descartar aquesta alternativa. Per això, carrega contra la decisió del govern de descartar la ubicació del bosc i iniciar els tràmits urbanístics a la Guinardera. Els socialistes es mostren especialment crítics amb Junts: "Han amagat informació a l'AFA, a l'escola i a l'oposició, fent molt difícil que hi hagi confiança cap a aquest executiu".

Més info: Sant Cugat iniciarà els tràmits per construir l'Escola La Mirada a la Guinardera

"No ens oposem a obrir alternatives, sempre que mantinguem viva la més viable, sensata, ràpida i positiva per la ciutat i la comunitat educativa, que és el Parc Urbà. Tot està a punt perquè aquest sigui l'espai on acollir l'escola", assegura el PSC, que afegeix que "aviat" hi haurà una sentència sobre el conflicte judicial entre l'Ajuntament i les entitats ecologistes. Cal recordar que hi ha dos contenciosos en marxa iniciats per grups ecologistes per evitar la construcció de l'escola al bosc, un sobre el planejament i un sobre el projecte. 

Els socialistes també denuncien que el govern municipal porti d'urgència al ple municipal de juny el canvi de planejament de la Guinardera: "És un despropòsit, que impossibilita que l'AFA i l'oposició tinguem la informació corresponent en el temps i la forma adequada". "La demagògia, la falta de transparència i els interessos partidistes o electoralistes mai poden passar per sobre de l’interès públic", etziba el PSC en un comunicat. Per això, demanen retirar aquest punt del pròxim ple i no tancar la possibilitat de construir el centre al bosc. 

Més info: L’AFA de La Mirada s’oposa a la construcció de l’escola a la Guinardera

El PSC enumera les "raons" que considera que hi ha davant l'aposta de l'alcalde per construir l'escola a la Guinardera: "Des del temor a enfrontar-se amb uns ecologistes que mai han protestat per les autèntiques destrosses mediambientals que s'han fet a la ciutat fins a la negativa a aportar diners municipals. Finalment, la raó principal és una i clara: els espais públics no els importen, ja que no creuen en el que és públic".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem