El PSC vol reforçar la presència policial als carrers de Sant Cugat

El PSC de Sant Cugat vol potenciar la policia de proximitat als barris i reforçar el patrullatge nocturn a l'estiu

El PSC vol incrementar la plantilla de la Policia Local per reforçar la presència policial als carrers de Sant Cugat. Els socialistes aposten per un "sistema de seguretat més eficient i proactiu" que s'orienti a "garantir un entorn més segur i a augmentar la confiança dels veïns en les seves forces de seguretat".

"1 de cada 4 ciutadans creu que la seguretat ha empitjorat en el darrer any"

El grup municipal portarà al ple municipal de juliol una proposta per la millora del sistema de seguretat pública. El PSC argumenta la necessitat de millorar la seguretat per "les preocupacions dels ciutadans": "L'observatori sociològic de Sant Cugat ens mostra una preocupació creixent per la seguretat entre els veïns". "1 de cada 4 ciutadans creu que la seguretat ha empitjorat en el darrer any", afegeixen els socialistes.

Per tot plegat, el PSC planteja una bateria de deu actuacions, entre les quals destaca l'increment de la plantilla de la Policia Local, l'elaboració d'un pacte per la seguretat i el reforç del patrullatge nocturn estival:

  1. Avaluació i Actualització del Pla de Seguretat Local, prioritzant un model de policia de proximitat per cobrir tots els barris.
  2. Actualització del Conveni amb Mossos d’Esquadra: Exigir al Departament d’Interior el nombre d’agents necessaris per garantir la seguretat les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, i establir una Àrea Bàsica Policial completa per a Sant Cugat del Vallès.
  3. Increment de la plantilla de la Policia Local per desplegar equips de policia de proximitat als barris i millorar el servei de trànsit.
  4. Pacte de Ciutat per a la Seguretat amb totes les forces polítiques.
  5. Consell de Seguretat de Sant Cugat com a màxim òrgan de participació ciutadana en seguretat.
  6. Revisar l’actual Pla Director de la Policia Local i afegir la proposta de model de policia de proximitat per als barris.
  7. Presència policial als Consells de Barri per respondre directament a les incidències plantejades pels veïns.
  8. Reforç del Patrullatge Nocturn Estival.
  9. Avaluació del Pla de Seguretat Viària.
  10. Revisió dels Plans de Protecció Civil.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem