Una regidora de la CUP denuncia l'assetjament del secretari d'organització de la JNC

La cupaire Ariadna Sierra denuncia l'assetjament i comentaris masclistes per part del secretari d'organització de la JNC, Josep Arcas, i demana responsabilitats a Junts

La regidora de la CUP Sant Cugat Ariadna Sierra ha denunciat durant l'audiència pública del ple municipal l'"assetjament" i "comentaris masclistes" que pateix per part del secretari d'organització de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC) de Sant Cugat, Josep Arcas. La denúncia ha arribat després de la intervenció d'Arcas durant l'audiència pública, en què ha demanat als grups municipals un posicionament sobre la sentència a les set santcugatenques pels talls de les vies durant la manifestació del 8-M de 2018. 

Sierra ha detallat algunes de les accions que Arcas hauria dut a terme, com "manipular i difondre imatges per xarxes", instar-la a posar-se "un burca" i dir que el portaveu de la formació, Marco Simarro, no li "dona permís per parlar". També ha lamentat que, durant un ple municipal, el membre de la JNC els portés condons per "evitar que es reproduïssin". De fet, Sierra ha explicat que Arcas va anar més enllà, i que es va personar en un espai on la regidora treballava de forma voluntària per portar-li més condons

"Sembla que la meva vida personal li interessa moltíssim", ha etzibat a Arcas la cupaire, que també ha explicat que el secretari d'organització de la JNC va preguntar-li per xarxes "amb quants policies nacionals s'havia relacionat o havia anat al llit". Davant d'aquests fets, Sierra ha demanat a Junts que "es responsabilitzi", ja que, tot i que Arcas diu que no forma part de Junts, fa d'apoderat del partit durant les cites electorals i participa en els seus actes, entre altres. La cupaire també ha preguntat a la JNC si les pràctiques d'Arcas "els representen". 

La resposta de l'alcalde, Josep Maria Vallès, ha estat que en "pren nota". Per la seva banda, Arcas s'ha disculpat després de les intervencions dels grups municipals sobre la sentència a 8mil motius. 

Més info: Les condemnades pels talls a FGC titllen la sentència com "un càstig contra el feminisme"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem