Segueix en directe el ple municipal de juny

La construcció de La Mirada a la Guinardera, una modificació urbanística a Can Cabassa i el tribut metropolità, entre els temes que es tractaran

El ple municipal de juny arriba aquest dilluns, 17 de juny, a Sant Cugat. La sessió es pot seguir en directe al canal de YouTube de l'Ajuntament. L'alcalde, Josep Maria Vallès, ha anunciat que l'inici del ple es posposa 30 minuts.

Entre els temes que es tractaran hi ha l'inici dels tràmits urbanístics per construir l'Escola La Mirada a la Guinardera. De tirar endavant aquesta proposta del govern, quedaria descartada també definitivament l'opció del Bosc de Volpelleres. En qüestions urbanístiques també es tractarà en aquesta sessió la modificació urbanística de la finca de la masia de Can Cabassa, que acollirà una residència d'estudiants, quinze habitatges de protecció oficial i una zona verda pública de 4.100 metres quadrats.

Pel que fa a les mocions dels grups municipals, en presenten fins a set i tracten sobre qüestions com el Tribut Metropolità, les piscines privades i les biblioteques municipals.

La Junta de Portaveus de Sant Cugat farà una declaració pel Dia Internacional de l'Orgull o per a l'Alliberament LGBTI+, que se celebra el 28 de juny. Totes les forces polítiques també s'han posat d'acord per mostrar el seu suport a les persones afectades per la Covid persistent. 

CONSULTA AQUÍ L'ORDRE DEL DIA DEL PLE

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem