Tres alcaldes accidentals durant l'absència de Josep Maria Vallès

Els alcaldes accidentals assumiran el càrrec entre el 3 i el 27 d'agost

Durant l'absència de l'alcalde, que tindrà vacances entre el 3 i el 27 d'agost, assumiran les seves funcions tres persones diferents. Els alcaldes accidentals seran Bernat Picornell, tinent d'Alcaldia, de Drets, Dinamització de la ciutat, Comerç i Seguretat (ERC); Cristina Paraira, tinenta d'Alcaldia de Gestió Urbana, Mobilitat i Canvi Climàtic (Junts); i Jordi Puigneró, tinent d'Alcaldia de Relacions Institucionals, Bon Govern i Ciutat Digital (Junts). 

Els tres polítics assumiran la feina repartits en tres períodes durant l'agost. D'aquesta manera, cadascun d'ells governarà la ciutat durant poc més d'una setmana. El primer en fer-ho serà Bernat Piconell, qui començarà el seu mandat el 3 d'agost i l'allargarà fins el 10. Tot seguit, serà el torn de Cristina Paraira, que exercirà com a alcaldessa accidental entre l'11 i el 18 d'agost. Finalment, Jordi Puigneró finalitzarà aquest relleu entre el 19 i el 27 d'agost. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem