Vallès reivindica "la unió, el diàleg i la constància" per construir el futur de Catalunya

L'alcalde de Sant Cugat ha assegurat que la voluntat d'un poble "no té aturador" en el discurs institucional de la Diada

L'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha remarcat que "només des de la unió, el diàleg i la constància" es podrà construir "un futur millor que arribi a cada racó" de Catalunya. Vallès ho ha dit durant el discurs institucional per la Diada Nacional de Catalunya, que ha tingut lloc a la rambla del Celler, davant de l'ajuntament. L'alcalde ha reclamat respecte per la llengua, les institucions i els drets dels catalans i que sigui la ciutadania qui defineixi el seu futur de manera pacífica i democràtica. 

 

 

Vallès també ha carregat contra les "solidaritats imposades que generen greuges i desigualtats que empobreixen la qualitat de vida dels catalans i catalanes". També contra els jutges que decideix "pel seu compte no aplicar la Llei d'Amnistia". 

Davant d'aquesta situació, l'alcalde ha fet una crida a "no caure en el desànim". "Aquells qui volen destruir els nostres somnis són els mateixos que mai han fet realitat els seus. La voluntat d'un poble no té aturador", ha remarcat. 

Acte institucional per la Diada Nacional de Catalunya FOTO: Lali Puig (Ajuntament)

En l'inici del discurs, Vallès ha recordat les persones que van lluitar per "defensar la nació fins a perdre-hi la vida". "La seva memòria ens esperona a seguir lluitant per preservar la nostra identitat, la nostra cultura i la nostra llengua", ha dit l'alcalde. 

Després del discurs, la Coral La Unió ha posat el punt final als actes de la Diada a Sant Cugat amb el cant d''Els segadors'. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem